Karadağ yaptığı basın açıklamasında;” Ata’nın Huzuruna Terör Örgütü Marşı İle Yürüyen Chp” ifadelerini kullandı.
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun terör örügüt marşı ile Anıtkabir’e yürümesinin yankıları devam ediyor. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ yaptığı yazılı basın açıklamasında Kılıçdaroğlu’na yüklendi.
 
19 Mayıs tüm yurtta coşku ile kutlanıyorken Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde guruplar halinde Anıtkabire yürüyen CHP Skandal bir olaya daha imza attı.
 
CHP 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 97.Yılında Anıtkabire bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe çok sayıda kişi katılırken İstanbul Milletvekilleri Eren Erdem ve Mahmut Tanal'ın da bulunduğu bir grup ise, Yürüyüş esnasında duyanları şoke eden bir marş söyledi.
 
CHP'li Milletvekillerinin de aralarında bulunduğu ve başını çektiği bu gurup, terör örgütü DHKP-C'nin kullandığı bir marşı hep bir ağızdan söyledi. Marş söylenirken en ön sırada yer alan CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Mahmut Tanal coşkulu bir şekilde marşa eşlik etti. CHP'lilerin söylediği terör marşında yer alan ifadeler duyanları adeta şoke etti.
 
"Savaş vakti yaklaştı; al silahı, vur beline emperyalizme karşı. Deniz Gezmiş, Mahir Çayan devrim için öldüler, devrimciler ölür ama devrimler durmaz sürer. Yolumuzun önderleri Mahir, Hüseyin, Ulaş haykırıyor gerillalar kurtuluşa kadar savaş!"
 
Bu özel günde Atatürk’ün huzuruna çıkarken gerçekleşen skandal ile ilgili olarak CHP Genel merkezinin nasıl bir tavır alacağı merakla beklenirken Konu ile ilgili açıklama Yapan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ şu ifadelere yer verdi;
 
‘Maalesef Kendisine Atatürk’ün partisi diyen bu zihniyet bugün yine terör örgütü ile kol kola girmiştir. Dün mecliste dokunulmazlıklar ile ilgili olarak yapılan oylamada HDP İle aynı safta yer alan CHP’nin Bugün terör örgütü DHKP-C nin kullandığı bu şiddet içeren marşı coşku içinde Atamızın manevi huzuruna çıkarken söylemesi bizi derinden yaralamıştır ziyadesiyle üzmüştür.
 
Genel Başkanları geçtiğimiz günlerde  ‘Kan Dökülür’ İfadesini kullanırken bugün milletvekillerinin de halkı savaşa davet eden bir marşı söylemesi, Çanakkale’de Belediye başkanlarının  HDP barajı geçti diye pilav dağıtması asla tesadüf değildir. Maalesef CHP teröristler ve  terör ile aynı genleri taşımak konusunda ısrar etmektedir,ne yazık ki CHP Terör ile arasına mesafe koyacağına her geçen gün terörle daha fazla haşır neşir olmaktadır. CHP’nin ivedi bir şekilde kendisine çeki düzen verip terörün değil milletin yanında olmasını temenni ediyor, yaşanan  bu skandal olayı halkımızın vicdanına bırakıyorum’ ifadelerini kullandı.
 


Kaynak: Haber Merkezi