AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Cüneyt Aksu Kepez Meydanda yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı bir iftar programında vatandaşlara seslendi. Kepez beldesinin önemine ve büyüklüğüne vurgu yapan Başkan Adayı Aksu, “Kepez artık ilçe olmalı” dedi.

Sanıklar bu Pazar günü kuruluyor. Vatandaşlar, sandığa giderek kendilerini yönetecek belediye başkanları seçecek. Seçimlere çok az bir zaman kala başkan adayları da çalışmalara hız verdi. Türkiye’nin en fazla nüfusuna sahip belde olan Kepez Beldesi’nde de seçim heyecanı yaşanıyor. AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Cüneyt Aksu, hiç durmadan gece gündüz çalışıyor.

4 BİN KİŞİ İLE İFTAR YAPTI

Seçim çalışmaları çerçevesinde Başkan Adayı Aksu, iftarlarda da vatandaşlarla buluşuyor. Kepez Meydanda kurulan iftar programına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Partililer ve yaklaşık 4 bin kişiye yakın Kepezliler katıldı. İftar öncesi vatandaşlara ilahi dinletisi yapıldı. İftar yemeği sonrasında Kepez’de bulunan üç mahallenin Muhtar adayları vatandaşlara tanıtıldı.

İftar sonrası vatandaşlara hitap eden AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Cüneyt Aksu; “Artık son 5 gün. Biz vatandaşlarımıza kapı kapı dolaşıp kendimizi anlattık. Ben burada doğdum büyüdüm. En büyük hayalim bu beldeye hizmet etmekti. Şimdi bu kardeşinize destek verin hep beraber Kepezimizi büyütelim, İlçe yapalım, artık Kepez büyümeyi gelişmeyi, hizmet ile tanışmayı hak ediyor. Artık Kepez halkı sırtının sıvazlanıp hal hatır sorulmayı hak ediyor. Biz kapalı kapıları kaldıracağız, başkan olursam benim Kepezli halkım benden randevu almak için beklemeyecek, gelecek derdini anlatacak, çözüm bulacak. Şunu da söylemek istiyorum, Cüneyt Başkan olursa sizi işten atar diyorlarmış. Buradan namus sözü veriyorum, kimsenin ekmeği ile oynamadım oynamayacağım” dedi.

 

Tuba Demirtaş

Foto: BHA