Belediye Başkan Vekili Bülent Şarlan, Çanakkale Barosu tarafından düzenlenen Avukatlar Günü Gala yemeğine katıldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin başta olmak üzere çok sayıda davetli ve avukatın yer aldığı etkinlikte Başkan Vekili Şarlan, avukatlık mesleğinde 50. yılı dolduran Avukat Fatma Erşan Nazilli'ye plaket takdiminde bulundu.

 

Belediye Başkan Vekili Bülent Şarlan, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ise Belediyemizden emekli çalışma arkadaşımız Murat Girgin'in cenaze törenine katıldı. Girgin, Şehitler Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Başkan Vekili Şarlan'ın bir sonraki programı ise Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen, Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamındaki Şiir ve Müzik Dinletisi oldu. Köy Enstitüleri'nin kuruluş yıl dönümünde gerçekleşen etkinlik büyük beğeni aldı.

 

Belediye Başkan Vekili Bülent Şarlan, Cumartesi günü aynı zamanda İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleştirilen İrem Şıpkın Mimarlık Ofisi'nin açılış programı, Cevatpaşa Mahallesi'nde Stüdyo Bilge'nin açılış programı ile Kıyı AVM'de Bizim Yaka Et ve Balık Restorant'ın açılış programına katılarak yeni işletmelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Başkan Vekili Şarlan aynı gün, Çanakkale Belediyesi Nikah Salonunda Gamze Özdil ile Yunus Yavuz çiftinin nikahını kıydı.

 

Belediye Başkan Vekili Bülent Şarlan, 21 Nisan 2024 Pazar günü ise Akçapınarlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği Bahar Şenliği'ne katıldı. Çanakkale Belediyesi Tohum Sandığı'nın da stant açtığı şenlikte, Şarlan ve beraberindeki heyet, katılımcılara atalık tohumlarımızı dağıttı.

Şenlik sonrası ise Yapıldak Köyünde gerçekleştirilen köy hayırında vatandaşlarla bir araya gelinirken, Başkan Vekili Şarlan'a Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve İl Genel Meclis Üyeleri de eşlik etti.

 

Kaynak: Belediye