Merhaba; Bu haftadan itibaren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesince gerçekleştirilen Müzik ve Sahne Sanatlarına yönelik tüm gelişmeleri bu sayfada bulabileceksiniz.

Merhaba;

Bu haftadan itibaren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesince gerçekleştirilen Müzik ve Sahne Sanatlarına yönelik tüm gelişmeleri bu sayfada bulabileceksiniz.

Müziğin ve sahne sanatlarının büyülü dünyasının daha geniş kitlelere ulaşması en büyük dileğimiz.

Yeni Bir Fakülte;

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi kuruldu.

Devlet konservatuvarı öğrenci alımı bu eğitim öğretim yılı itibariyle sona erecek. Konservatuvar akademik ve idari personeli kadro aktarımları kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek.

Halen konservatuvarda okuyan öğrenciler ise “konservatuar mezunu olacak şekilde derslerine devam edecekler. Rektör Sayın R. Cüneyt Erenoğlu hemen her fırsatta fakülteden büyük beklentileri olduğu ve desteğini dile

getiriyor.

Yeni Bina

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörü sayın Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun en çok değer verdiği projelerden biri; üniversitemize ve Çanakkale’ye yakışır Müzik ve Sahne Sanatlarına uygun bir bina kazandırmak. Bu amacın gerçekleşmesi eğitimci ve öğrencilerinde en büyük beklentileri arasında yer alıyor.

Biz de inanıyoruz ki bu ideal en kısa sürede gerçekleşecek.

Bu Hafta Nerde Ne Var?

Devlet konservatuvarı her eğitim öğretim yılında 180’e yakın bilimsel ve sanatsal etkinlik gerçekleştirmekte. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinin kurulması ile bu sayının daha artacağı öngörülmekte.

04 Kasım 2023 tarihinde keman masterclass’ı Çanakkaleli sanatseverlerle buluşacak. Masterclass’lar seyirciye açık.

ETKİNLİK ADI          TARİH           YER   SAAT

Masterclass

Ellen Jewett  04 Kasım 2024 Cumartesi Konservatuar Teras Sahne           10.00