Gündem

Loris Parfüm Açıldı

Parfüm sektöründe öncü olmayı kendisine ilke edinmiş, kaliteli ürünleri ve alanında eğitimli, profesyonel çalışanlarıyla hizmet vermen Loris Parfüm Çarsı Caddesinde açıldı.

Parfüm, deodorant, roll on, oda  kokuları , duş jeli, kolonya gibi ürünlerle hizmet vermeye başladı. Yurt içi ve yurt dışı bayileri olan Loris Parfüm, yurt içinde olan bayilerine bir yenisini ekledi.

Çanakkale’de yeni açılan Loris parfüm bayisi sahibi Hatice ve Kurtuluş Güven, “ Resmi olarak daha yeni açıldık. Bayiliğimizi  daha yeni aldık ve çok heyecanlıyız. Çanakkaleli vatandaşlarımıza bay-bayan olmak üzere Parfüm, deodorant, roll on ve oda  kokuları ,duş jeli, kolonya, araç parfümleri gibi ürünlerimizi markamıza has özel kokularıyla müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Çocuk parfümleri markamıza özel olarak satışa sunulmuştur. Müşterilerimiz gönül rahatıyla alabilirler. Banyo sonrası vücut spreyleri de  en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Loris parfüm  oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor .Nostaljik parfüm serisi ile nostaljik şişe tasarımı ve güçlü içeriğe sahip formülü ile her sıktığınızda asaleti, zarafeti ve masumiyeti bir arada yaşayacaksınız.Yeni Trend Loris Vücut Spreyleri içerdiği özel formüllerle cildiniz için gerekli nemi ve bakımı sağlamakla kalmaz, Kolay Emilen Formülü ve bir birinden özel kokuları ile Cildiniz için Parfüm etkisi oluşturur. Günün her saatinde kullanmak için uygundur. Cilde Uygunluğu Dermatolojik Olarak test edilmiştir. Loris parfümün kendine özgü birleşimi ile diğer parfümlerden kendini ayırıyor.Gerçek bir parfüm üreticisidir. Erkekler için de olan parfümler dikkat çekiyor”dedi.

Damla Şener