Gündem

Otomobil orta refüje çıktı: 1yaralı

Çanakkale'de meydana gelen tek taraflı yaralamalı trafik kazasında iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden 17 DR 843 plakalı otomobil sürücüsü Özlem Arı aracıyla orta refüje çıktı. Yaralanan sürücü hastaneye kaydırıldı.

Kaza bugün sabah saat 08.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesinde meydana geldi. Demircioğlu caddesinden eski belediye kavşağına doğru seyir halinde olan 17 DR 843 plakalı otomobil sürücüsü Özlem Arı iddiaya göre bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü otomobiliyle kavşakta orta refüjde bulunan trafik lambaları ile yön levhalarına çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndü kazada otomobilin ön kısmından kopan parçalar ile zarar gören trafik lambaları ve yön levhaları yaklaşık 20 metrelik alana yayıldı. Olay yerine gelen trafik polisleri olası bir kaza daha yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi alarak trafiğin güvenli bir şekilde akımını sağladı.
 
Kaza sonrası vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü Özlem Arı olay yerine çağrılan 112 acil ekiplerinin araç içinde yaptıkları müdahalenin ardından araçtan çıkarılarak Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
Polislerin olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından yol Belediye Temizlik ekipleri tarafından temizlenmendi. Aracında çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Öte yandan yaralı sürücü Özlem Arı’nın Çanakkale Devlet Hastanesinde Anestezi Uzmanı olarak görev yaptığı öğrenildi.