Gündem

Depremzede çocuklarla oyuncaklarını paylaşacaklar

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından depremzede çocuklar için Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki tüm okullarda "Oyuncağımı Paylaşıyorum" kampanyası başlatıldı. 

Tüm yurtta depremzedelerin yaralarını sarabilmek adına yardım kampanyarı sürüyor. Ülkenin her yerinden başta vatandaşların katkıları olmak üzere, devlet kurumları, belediye, STK'ların afet bölgesine destekleri sürüyor. Çanakkale'de afetin ilk gününden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar adeta seferber olarak toplanılan yardımlar deprem bölgesine gönderildi.
Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki tüm okullarda "Oyuncağımı Paylaşıyorum" kampanyası başlatıldı. 
Kampanya ile ilgili İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan bilgilendirme, "Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve paylaşmanın özellikle de bu zor günlerde ne kadar önemli olduğunu bilerek oluşturduğumuz bu kampanya ile toplanan her bir oyuncak bir çocuğa umut olacak, onları yeni hayallerde bir araya getirecektir. Yeni veya sağlam durumdaki oyuncaklarınızı 22.02.2023 Çarşamba'ya kadar size en yakın okul ve kurum müdürlüklerimize teslim edebilirsiniz. Haydi Çocuklar, hep birlikte ele ele olalım; oyuncağımızı kardeşlerimizle paylaşalım" ifadeleri kullanıldı.

BHA