Siyaset

Gider 1. Sırada paylaşımları yapılıyor

AK Parti Çanakkale eski milletvekili Ayhan Gider’in sosyal medya sayfasında “Bekle bizi Ankara geliyoz  Allah yar ve yardımcınız olsun Ayhan abi 1.sırada” paylaşımları yapılıyor. Birçok kişinin bu yönde paylaşımlar yapması dikkat çekiyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 14 Mayıs’ta sona erecek 27'nci Yasama Dönemi, seçim sürecine ilişkin ulusal basına değerlendirmelerde bulundu. Röportajının bir kısmına ait videosunu twitterda paylaşan Turan, “Allah aldığımız görevlerin hakkını vermeyi nasip etsin. Makamlar gelir ve geçer. Partimizde 12,5 yıl milletvekilliği, 7,5 yıl aralıksız en uzun Grup Başkanvekilliği yapmak nasip oldu. Bu büyük bir onur. Şimdi 3 dönem kuralı ile başka arkadaşlarımız görevi devralacak” ifadelerini kullandı.
Bu paylaşımlardan sonra bu sabah saatlerinde Ayhan Gider’in sosyal medya sayfaları hareketlendi. Gider’in sayfasında bir çok kişi paylaşım yaparak AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı sırasında 1. Sıraya konulacağını belirtmesi dikkat çekti.
Kader Demiral,
 
Bekle bizi Ankara geliyoz  Allah yar ve yardımcınız olsun Ayhan abi 1.sırada
Halit Kubilay Fırat
Her gecenin bir sabahı vardır.
Kartallar kartallarla, kargalar kargalarla uçar.
 
Mehmet Güler