Siyaset

AK Parti, Sahayı Terk mi Etti?!

Seçim sonrasında, il ve Merkez ilçe Başkanlığındaki sakinlik dikkat çekiyor.

Yeni göreve başlayan yöneticileri ziyaret dışında, sosyal medya hesaplarından da gündeme dair siyasi değerlendirmelerin  yapılmadığı gözlenen iktidar partideki bu sessizliğe, Partiye gönül vermiş seçmen  eleştiri getiriyor.
AK Partiye gönül vermiş bir çok Çanakkale'linin;
"Önümüzde yerel seçimler var. Gün, bu gündür deyip, Yerel yönetimi de kazanmak için sahada kalmanın tam vakti" şeklindeki görüşü savundukları gözleniyor.
Ana muhalefet CHP' deki iç hesaplaşmanın, siyaset kamuoyunda; Partinin kalesi olarak görülen Çanakkale'de seçim kazanmak adına fırsat olabileceğini savunan AK Parti tabanı;
"Kazanan Çanakkale olsun diyerek; Merkezi hükümetle, Yerel yönetimin gücünü birleştirmenin tam da vakti" diyerek ses vermeye başladı.

Genel seçimde bir Milletvekilinden olan AK Partililer, "Bari Belediyeyi kazanalım" görüşünü savunuyor.
İl ve Merkez ilçe başkanlığının, seçim sonrası adeta sahadan çekildiğini gözlediklerini söyleyen bir çok partili;
"Genel seçimde bir vekilden olduk, bari Yerel seçimde Belediye'yi kazanalım. Vakit, sahaya inme vakti" ifadesini kullanıyor.
"Sahayı terk mi ettik?"
Seçim sonrasında, il ve Merkez ilçe Başkanlığındaki sakinliğin dikkat çekici olduğunu söyleyen, AK Partili Çanakkaleliler;
"Yeni göreve başlayan yöneticileri ziyaret dışında, ne il ne de Merkez ilçe başkanlığı, sosyal medya hesaplarından, gündeme dair siyasi değerlendirmeler de yapmıyor.
Rakip partiler olmuş bir cadı kazanı, kaynıyor da kaynıyor. Vakit, gönüllere dokunma, Çanakkale' yi artık kazanma vakti" diyerek, önümüzdeki yerel seçimlere dikkat çektiler. 
Kuruluşundan günümüze, AK Parti' ye gönül vermiş Çanakkale merkez seçmeni;
"Gün, bu gündür deyip, Yerel yönetimi de kazanmak için sahada kalmanın tam vakti" diye de ekledi.
Ana muhalefet CHP' deki iç hesaplaşmanın, siyaset kamuoyunda; Partinin kalesi olarak görülen Çanakkale'de seçim kazanmak adına fırsat olabileceğini savunan AK Parti tabanına göre; CHP' de Bölünmeler başladı.
Bunu fırsata çevirerek, AK Parti'nin Çanakkale'de Merkez belediyeyi  kazanabileceği görüşünü savunan bir çok partili;
"Kazanan Çanakkale olsun diyerek; Merkezi hükümetle, Yerel yönetimin gücünü birleştirmenin tam da vakti"  ifadesini kulandı.
Turgut Engin