Gündem

Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Bayramlaştı

Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği her yıl olduğu gibi geleneksel bayramlaşma etkinliğini Esenler Mahallesi’nde bulunan kendi sosyal tesislerinde gerçekleştirdiler.

Bayramın 3. günü bir araya gelen dernek üyeleri, aileleri ve misafirleri bayramlaşma programını derneğin tesislerinde bulunan çay bahçesinde gerçekleştiler.
Bayramlaşmaya Çanakkale Belediye Başkan yardımcısı M. İrfan Mutluay, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı dernek üyesi Süleyman Erte, önceki dönem AK Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı dernek üyesi Ufuk Ünver, Çanakkale Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı dernek üyesi Fahrettin Dündar, İYİ Partili dernek üyesi İlhan Atıcı ve arkadaşları, iş insanları, çok değişik ortamlardan katılanlar ile emekli eğitim yöneticileri ve öğretmenler, esnaflar, çiftçiler, üyeler, gönüllüler ile eşleri, çocukları ve torunlarının katıldıkları geleneksel bayramlaşma programı öncesinde Dernek Başkanı Ahmet Özel ve yönetim kurulu üyeleri misafirlerini kapıda karşıladılar…
 
Dernek Başkanı Ahmet Özel açılış konuşması ile bayramlaşmanın önemini dile getirip, katılanlara hoş geldiniz diyerek bir arada olmaktan dolayı teşekkür etti. Katılımcılardan Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, önceki dönem AK Parti Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı Ufuk Ünver, İyi Partili İlhan Atıcı, derneğimizin büyüğü dernek üyesi İnşaat Mühendisi Rafet Bilici, 1978 yılından bu güne hizmet veren Bayır Dondurmaları Süt ve Süt Ürünleri İşletmelerinin sahibi dernek üyesi Süleyman Büyükgaga birer konuşma yaparak bayramlaşma ve mesleki eğitim ile üretimin önemi dile getirdiler.
Bayramlaşma programlarında gelenek halini alan Çanakkale Yöresi Halk Oyunları oynandı.
Çeşitli ikramların yapıldığı bayramlaşma programında, çok farklı ortamlardan katılımın olması güzel ve coşkulu bir bayramlaşma gerçekleşmesine sebep oldu. Uzun zamandır görüşemeyenlerin buluşma, görüşme ve özlem giderme ortamının olması bayramlaşmanın asıl amacına ulaşılmış oldu. Katılımcılara teşekkür eden Dernek Başkanı Ahmet Özel, gelecek dönemlerde nicelerinde görüşmek üzere diyerek iyi bayramlar diledi ve bayramlaşma programı tamamlandı. Katılımcılar bayramlaşma programının sonrasında anı fotoğrafları çektirerek çay bahçesinde sohbet etme imkânı buldular
Bayramlaşmaya katılan tüm katılımcılara, mazeretleri nedeniyle katılamayıp telefon ile duygularını paylaşanlara yönetim kurulu olarak teşekkür ediyor, başka programlarda buluşmak üzere sevdiklerinizle birlikte sağlıklı bir yaşam dileyen Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere programı sonlandırdılar.
 
Turgut Engin