Kültür ve Sanat

Demli Sesler Korosu, Müzik Tutkunlarıyla Buluştu

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde faaliyet gösteren Demli Sesler Korosu, geleneksel Yaza Merhaba Konseri ile müzikseverlerle buluştu.

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde faaliyet gösteren Demli Sesler Korosu, geleneksel Yaza Merhaba Konseri ile müzikseverlerle buluştu. Koroya katılan kıdemli gönüllülerin oluşturduğu Demli Sesler Korosu, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

 

Altın Yıllar Yaşam Merkezi, sunduğu çeşitli atölye çalışmaları ile Çanakkale'deki yaşlı vatandaşların sosyal etkileşim alanlarından biri haline gelmiş durumda. Merkezde bir araya gelen gönüllü vatandaşlar tarafından kurulan Demli Sesler Korosu, Koro Şefi Ömer Aydın yönetiminde, Türk müziğinin seçkin eserlerini titizlikle hazırlayarak performans sergiledi. Her yıl düzenlenen Yaza Merhaba Konseri ise bu yıl Çanakkale Belediye Kültür Merkezi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 

Konserde, Belediye Meclis Üyesi Muhammed Güngör ve birçok müziksever katılım gösterdi. Gecede seslendirilen eserler, izleyicilere müzikal bir hikaye sunarken, Halk Dansları gösterisi ise etkinliğe ayrı bir renk kattı. Kıdemli koristlerin performansı ise seyircileri adeta büyüledi.

 

Demli Sesler Korosu'nun etkileyici performansı, Çanakkale'de yaz mevsiminin başlangıcını müzik dolu bir kutlama olarak kutlayan keyifli bir etkinlik olarak izleyicilerin hafızalarında yer edindi.

 

Mine Yel

Foto:BHA