Spor

Çanakkale Belediyespor, Cansu Öncel ile Sözleşme Yeniledi

Bu sezon Türkiye Kadın Basketbol Liginde mücadele edecek Çanakkale Belediyespor Kadın Basketbol takımı,  yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla  iddialı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Bu sezon Türkiye Kadın Basketbol Liginde mücadele edecek Çanakkale Belediyespor Kadın Basketbol takımı,  yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla  iddialı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Geçtiğimiz sezonki performansıyla dikkat çeken Cansu Öncel, yeni sezonda da Çanakkale Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Çanakkale Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Kadın Basketbol Ligi Bölgesel Ligde namağlup bir performans sergileyen ve Play-Off’ları da başarıyla tamamlayarak üst lige yükselen Çanakkale temsilcisi, yeni sezonda iddialı bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada, iç transfer çalışmalarının hızla devam ettiği belirtilirken, takımın önemli oyuncularından Cansu Öncel ile yeni sözleşme imzalandığı duyuruldu. Açıklamada, "TBF 2024/2025 sezonunda TKBL'de mücadele edecek olan takımımızda iç transferde imzalar atılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan başarılı sporcumuz Cansu Öncel ile sözleşme yeniledik. Bu sezonda da kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Tuba Demirtaş

Foto:BHA