Spor

Gelibolu Spor Kulübü Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Aksaray’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Gençler ve Büyükler Bisiklet Yol Şampiyonasına katılan Gelibolu Spor Kulübü Bisiklet takımı Türkiye  birincisi oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan  Türkiye Yıldızlar Gençler ve Büyükler Bisiklet Yol Şampiyonası 272 Sporcu katılımı ile Aksaray'da yapıldı. Yarışmaya katılan Gelibolu Spor Kulübü Sporcuları Yıldız Kızlarda Yağmur Ecrin Çolakoğlu birinci olarak altın madalya alırken   Yıldız Kızlarda 15 yaş bisiklet takımı ise Türkiye ikincisi  oldu.

zamana karşı yol yarışında 186 sporcunun mücadele  ettiği müsabakada  Gelibolu Spor Kulübünden  Yıldız Kızlar kategorisinde  Yağmur Ecrin Çolakoğlu, Hanife Beyaz,  Masal Zeynep Dertop yarıştı.  Bu kategoride Yağmur Ecrin Çolakoğlu ilk sırada altın madalya alırken Hanife Beyaz 14,  Masal Zeynep Dertop ise yarışmayı 18. Sırada tamamladı.

272 Bisikletçinin katıldığı 36 kilometrelik Uzun Yol Yarışında yine Yıldız Kızlar kategorisinde yarışan Yağmur Ecrin Çolakoğlu  birinci,  Hanife Beyaz 13’üncü, Masal Zeynep Dertop ise 15. oldu.

Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası Takım Sıralaması Geliboluspor ikinci olarak şampiyonayı başarı ile tamamladı. Antrenör Halil Tuna önderliğinde  Türkiye Bisiklet Şampiyonasına katılan ve 2 Altın 1 Gümüş 3 Madalya kazanan  Çanakkaleli Sporcular büyük bir başarı elde etti.

 

 Haber Merkezi