İlçe - Belde

Pazar Yeri Esnafına Ziyaret

Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanarak hizmete açılan Pazar yerini her fırsatta ziyaret eden  Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile esnafla bir araya geldi.

Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Yakup Uzun ve İYİ Parti İlçe Başkanı Erdinç İş'in de yer aldığı Pazaryeri ziyaretinde önce esnafla ardındna vatandaşlarla bir araya geldiler. Ziyarette tezgahları tek tek gezen Başkan Öztürk ve beraberindekiler  esnafın taleplerini dinlediler.  Esnafın sorunlarını not alan Başkan Öztürk,  çözüm önerilerini değerlendireceklerini belirtti.

 Ziyaretin ardından Başkan Öztürk ve İYİ Parti heyeti, esnafın nazik daveti üzerine kahvaltı masasında bir araya geldi. Esnafın ikramları eşliğinde yapılan kahvaltıda, Başkan Atilla Öztürk, Lapseki İlçesinde hayata geçirmek istedikleri projeleri, belediye olarak yapılan çalışmalar ve Pazar ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkından esnafa bilgiler verdi. Ziyarette, vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Öztürk, pazar yeri ile ilgili fikir alış verişi yaparak, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mine Yel

Foto:BHA