İlçe - Belde

Lapseki Sahil Sosyal Tesisleri "Kadınlar Konağı" Olarak Yeniden Açıldı

Lapseki Belediyesi'ne ait sahil sosyal tesisleri, düzenlenen bir programla "Kadınlar Konağı" olarak yeniden açıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 Ardından, Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk bir konuşma yaptı. Öztürk, belediye olarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve sosyal hayatlarını zenginleştirmeyi öncelikleri arasında gördüklerini belirtti. Özellikle kadınların toplumsal hayatta desteklenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

 

Başkan Öztürk, "Sosyal tesislerimizi iyileştirerek yeni bir kimlik kazandırdık ve bu değerli mekanı Kadınlar Konağı olarak adlandırdık. Kadınlar Konağı, sadece bir bina değil; kadınlarımızın sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında yeteneklerini geliştirebilecekleri bir merkez olacaktır. Burada çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve etkinlikler düzenlenecektir. Kadınlarımızın bilgi ve becerilerini artırmaları ve kendilerini ifade edebilmeleri için her türlü imkanı sunacağız. Değerli hemşehrilerim, Lapseki Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya ve sizin için çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

 

Açılış programına Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Filiz Teoman, Hakan Genç, Zeliha Ayverdioğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Çelik, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Yakup Uzun, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Arzu Baladur

Foto:BHA