Spor

Potanın savaşçıları şampiyon oldu

Bu yıl 61. Düzenlenen Troia Festivali’nde Potanın savaşçıları takımı namağlup olarak şampiyon oldu.

Festival kapsamında Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 10-11 yaş kategorisinde Şah Bilgisayar sponsorluğunda katılan Warriors Of The Circle (Potanın Savaşçıları) takımı, geçen sene olduğu gibi bu sene de başarılı maçların sonunda namağlup olarak şampiyon oldu. ilk maçında ÇBSKC takımıyla oynayan Potanın Savaşçıları maçtan 14-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı, ikinci maçında ise ÇBSKB takımı karşısında yine 11-1 lik skorla üstünlük sağlayarak bir üst tura çıkmayı garantiledi. Bir sonraki maçta ÇBSKA takımı ile karşılaşan Warriors Of The Circle takımı, güçlü rakibi karşısında bir ara geriye düşse de maçı lehine çevirerek sahadan 5-4 galip ayrılıp finale kalarak, finaldeki rakibini beklemeye başladı.

 

   Mağluplar grubu elemelerinden gelen ve aynı zamanda turnuvanın favorilerinden olan ÇBSKA takımı ile finalde eşleşen Potanın Savaşçıları, yüksek stres ve büyük mücadele içerisinde geçen maçı güçlü rakibi karşısında 2-1 lik skorla alıp son şampiyon unvanını koruyarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonunda şampiyonluk kupasını ve altın madalyalarını alan takımın oyuncularının sevinci görülmeye değerdi.

 

   Ayrıca Warriors Of The Circle takımında oynayan başarılı oyuncularından Çınar Karabakla Gelecek Vadeden Sporcu, Emir Berke Özay En Centilmen Sporcu Ödüllerine Layık Görüldü.

 

Haber merkezi