EĞİTİM

Müdür Hayta ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında Ezine ve Bayramiç İlçelerini ziyaret ederek eğitim alanlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bayramiç İlesini ziyaret etti. İl Müdürü Hayta ve beraberinde Şube Müdürü Ahmet Güngör, İlçe ziyaretinde Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik ile bir araya geldi. Daha sonra Kaymakamlığı ziyaret eden Mine Hayta ve beraberindekiler, yeni göreve atanan Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün ile bir araya gelerek hem hayırlı olsun temennisinde bulundular hem de ilçedeki eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.   Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından ilk olarak inşaatı tamamlanan 16 derslikli Milli Hakimiyet İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, eğitim öğretime hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Gazi Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi, Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi, Milli Zafer İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, İmam Hatip Lisesi ve okul pansiyonunu ziyaret eden İl Müdürü Mine Hayta, İlçe Müdürü Mehmet Etik ve okul müdürlerinden bilgi aldı.

İl Müdürü Mine Hayta’nın bir diğer durağı ise Ezine İlçesi oldu. Burada da İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Mine Hayta, Müdür Vekili İbrahim Ceylan ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından İlçedeki Okul ziyaretleri kapsamında İl Müdürü Mine Hayta, Şehit Fatih Duru İlkokulu, Yahyaçavuş Ortaokulu, Öğretmenevi ve E-Sınav Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber Merkezi