Tarım ve Sanayi

Çiftçilere 3,4 milyon TL destek

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 1.189 yetiştiriciye 3 milyon 481 bin 500 TL’lik Büyükbaş Hayvan (Besi) Desteğinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Hayvancılık üretimi desteklenmeye devam ediyor. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Büyükbaş Hayvan (Besi) Desteği kapsamında toplamda 3 milyon 481 bin 500 TL’lik destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

 

Bu destekleme kapsamında, 1.189 yetiştiriciye 3 milyon 481 bin 500 TL’lik Büyükbaş Hayvan (Besi) Desteği sağlanacak. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bu desteklerin çiftçilerin üretim faaliyetlerini sürdürebilmeleri ve verimliliklerini artırmaları açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

 

Çanakkale’deki  tarımsal üretimi desteklemek amacıyla yapılan bu ödemelerin, çiftçilerin ekonomik yüklerini hafifleteceği ve üretimde devamlılığı sağlayacağı ifade edildi. Müdürlük, ayrıca bu tür desteklerin tarımsal verimliliği artırarak, Çanakkale’deki tarımsal kalkınmaya büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

 

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı ve bereketli olsun” denildi.

 

Haber merkezi