EĞİTİM

Scientix Projesi Stem Eğitimi Çanakkale Çalıştayı başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Scientix Projesi STEM Eğitimi kapsamında ilimizde 17-20 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Scientix Projesi STEM Eğitimi Çalıştayı Çanakkale Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Cevdet Korkmaz Uygulama Otelinde başladı. 

 

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen çalıştaya İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Müdürlüğümüz Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Yenilik Ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Scientix Projesi Stem Eğitimi Koordinatörleri Dr. Tunç Erdal Akdur,  Gülsüm Atile ve tüm ilçelerden öğretmenler katıldı.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başlayan çalıştayda İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta tarafından açış konuşması gerçekleştirildi.

Açış konuşmasının ardından Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Scientix Projesi STEM Eğitimi Koordinatörü Dr. Tunç Erdal Akdur tarafından Scientix Projesi ve Scientix Portalı tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtım konuşmasının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Scientix Projesi STEM Eğitimi Koordinatörleri Dr. Tunç Erdal Akdur ve Gülsüm Atile, katılımcı öğretmenlerin düzenlediği stantları ziyaret ederek öğretmenlerden bilgi aldı.

Haber Merkezi