Gündem

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Altındağ göreve başladı

İl Özel İdaresi’nde uzun yıllar Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Altındağ, şimdi Genel Sekreterlik makamında görev yapmaya başladı.

Görevden alınan eski Genel Sekreter Celil Sezgin’in, geçtiğimiz sabah dairesinden kişisel eşyalarını alarak ayrıldı. Mustafa Altındağ ise dün sabah saatlerinde makama gelerek Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Dağlar ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Mustafa Altındağ; daire müdürleri ile kısa bir toplantının ardından görevine başladı. Altındağ göreve gelmesinin ardından yaptığı açıklamada; "Bugün mensubu olduğum kurumda Genel Sekreterlik görevine başlamış bulunmaktayım. Göreve başladığım andan itibaren, Çanakkalemizin çok özel değerlere sahip olduğunu biliyorum. Bütün ilçelerimizin ve köylerimizin hakettiği en iyi hizmeti alması için elimden geleni yapacağım. Sizlerle birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.


İl Özel İdaresi son yıllarda çeşitli olumsuzluklarla anılır hale gelmişti. Altındağ’ın göreve başlamasıyla birlikte, İl Özel İdaresi’nde daha uyumlu ve verimli bir dönemin beklendiği ifade ediliyor.

Bünyamin Nami Tonka

Foto: BHA