Belediye

Fen İşleri Müdürlüğü Üstyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediliyor.

Kentin gelişen ihtiyaçları doğrultusunda belirli bir program dahilinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde düzenlediği üstyapı yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Nisan-Ekim ayları içerisinde Karacaören Caddesi, Şehit Ömer Halis Demir Caddesi, Gazi Meclisi Caddesi, Karacaören Mevkii 105,106,109, 110 ve 18. Sokaklar, Esenler Mahallesi 14, 22, 24 ve 33. Sokaklar, İsmetpaşa Mahallesi Tekzen Bölgesi 44, 49, 50 ve 55. Sokak, Cevatpaşa Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi'nde yaklaşık 7 km asfalt kaplama işi gerçekleştirdi.

 

7 Km Kaldırım İmalatı Yapıldı

 

Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen beton kaldırım yapım çalışmaları doğrultusunda ise; Şehit Ömer Halis Demir Caddesi, Gazi Meclisi Caddesi, Karacaören Caddesi, Karacaören 16.23 Sokak, Esenler Mahallesi 14, 22, 24 ve 33. Sokak, İsmetpaşa Mahallesi Çimen Sokak, Dardanos 14. Sokak, Güzelyalı 44. Sokak'ta kaldırım yapım çalışmaları yürütüldü.

 

Kent genelinde sürdürülen çalışmaların yanında altyapı çalışmaları ya da çeşitli nedenler ile zarar gören kaldırım ve yollarda da ekipler onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Kaynak: Belediye