Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün son beton bloğunun koyulma töreni için Çanakkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek Geyikli Beldesinin yol sorunlarını dile getirmişti. Başkan Oruçoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaparak toplam 11 bin 650 metre olan Geyikli yollarının asfaltlanacağını duyurdu.

Geyikli turizm beldesi olmasıyla ve ünlü komedyen Ata Demirer’in beldede çektiği filmlerle gündeme gelmişti. Tatilcilerin uğrak yeri olan Geyikli’nin yolları sürekli sorun yaratıyordu. Göreve geldiği günden beri birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, geçtiğimiz haftalarda 1915anakkale Köprüsü’nün son beton bloğunun koyulma töreni için Çanakkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile  bir araya gelerek yol problemini konuştu. Bir aylık gibi kısa sürenin ardından müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden veren Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, toplam 11 bin 650 metre olan Geyikli yollarının asfaltlanacağını duyurdu.

Geyikli Belde Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yeni İskele - Odunluk İskelesi sahil yolu 4 bin 350 metre, Odunluk İskelesi - Dalyan Köyü arası 3 bin metre, toplam 11 bin 650 Metre Karayolları ve Geyikli Belediyesi katkılarıyla yollarımız başlıyor. " ifadelerini kullandı.

Muzaffer Cirtel