Destek Hizmetleri Başkanı Yardımcısı Gülben Şentürk ve 6 kişilik teknik eleman ile birlikte Gökçeada’ya gelen Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Gökçeada’ya Gökçeada Devlet Hastanesine gelerek hastane çalışanlarına kısa bir ziyaret yaptı. Gökçeada İlçe Sağlık Müdürü ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Özlem Çırpan tarafından karşılanan Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, hastane çalışanlarını ziyaret etti.
Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve beraberinde gelen teknik heyet işe inşaatı gezen Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, 3 saate yakın incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Her ayrıntı için aldığı bilgilerin uygunluğunu teknik heyetine onaylatarak gerekli notları ajandasına not ettirdi.
Gökçeada yeni devlet hastanesinin inşaatını inceleyen Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, “Gökçeada Devlet Hastanesi bizim için çok önemli hem yerli ve yabancı turiste hizmet vermesi hem de ada halkına hizmet vermesi nedeniyle çok önemli bir kuruluş. Hem eski hastanemizi hem de yeni hastanemizi ziyaret ettik. Yeni hastanemizin inşaatı hakkında bilgi aldık. Eksiklikleri ver önerilerimizi belirttik. Amacımız yıl sonuna kadar adamıza yakışan bir hastaneyi vatandaşlarımıza buluştura bilmek, tüm halkımıza maske mesafeyi hatırlatmak istiyorum. Aşıya davet ediyorum” dedi.
Gökçeada ASM (Aile Sağlığı Merkezi) ve TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) ziyaretleri sonrası Gökçeada Kaymakamı Dr. Serhat Doğan ile bir araya gelen Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Damla Şener Okdaş