Gökçeada Devlet Hastanesinde bir tören ile Uzm. Dr. Özlem Çırpan başhekimlik görevini Genel Cerrah Uzmanı Yusuf Özçelikörs’e devretti.

2012 yılı Ocak ayında Gökçeada’da göreve başlayan Uzm. Dr. Özlem Çırpan, 2015 yılı Ocak ayından bu yana da Başhekimlik görevini sürdürdü.  2019 yılından beri Gökçeada İlçe Sağlık Müdürlüğü görevini de üstlenen Uzm Dr. Özlem Çırpan her iki görevini de devrederek Gökçeada Devlet Hastanesi’nde doktor olarak çalışmaya devam edecek. Görevinden neden ayrıldığını ifade eden Uzm. Dr. Özlem Çırpan,  “Bildiğiniz gibi bu görevler 3 yıllık sözleşmeler ile belirlenir. Ben çocuğumun eğitimi için Gökçeada’da 3 yıl daha kalamayacağım. Alacağım bir görevin süresini doldurmadan bırakmayı etik bulmadığım için yeni sözleşme imzalamadım. Gökçeada’da kalacağım süre içinde de Gökçeadalılar için hizmet vermeye devam edeceğim” diye açıkladı. 2019 yılından bu yana sürdürdüğü İlçe Sağlık Müdürlüğünü de Taylan Çakır’a devreden Özlem Çırpan bayram sonrası poliklinik yaparak Gökçeadalılara hizmet vermeye devam edecek.

Genel Cerrahi Uzmanı Yusuf Özçelikörs göreve başladı
Yeni dönemde Başhekimlik görevini devralan Genel Cerrahi Uzmanı Yusuf Özçelikörs 10 Şubat Çarşamba günü Gökçeada’da göreve başladı. 1963 yılında Eskişehir’de doğan Özçelikörs, 1986 yılında Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra 1992 yılında da Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden uzmanlığını aldı. Uzmanlığı aldıktan sonra Eskişehir Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Bey 10 Şubat Çarşamba gününden  itibaren de Gökçeada Devlet Hastanesinde görev yapmaya başladı.
Devir teslim sonrası başhekimlik makamına oturan Yusuf Özçelikörs, Gökçeada Devlet Hastanesinde yeni dönemi başlatmış oldu. Yeni dönem için görev alan Başhekim Yusuf Özçelikörs  ve Yeni İlçe Sağlık Müdürü Taylan Çakır görevi devraldı.
Damla Şener Okdaş