Çanakkale Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cuma pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayında Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen aşure dağıtımı yapıldı. Çanakkale Belediyesi tarafından hazırlanan aşureler Cuma pazarında vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtımı esnasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Muharrem ayının son günleri artık. Belediye olarak biz de Cuma Pazarında Aşure dağıtımını yapıyoruz.  Bunlar toplumsal olaylar, Muharrem ayımız da aynı Ramazan gibi kutsal bir ay onun için biz de burada halkımızla beraberiz” dedi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Belediye Meclisi üyelerinin de katılımı ile Çanakkale Belediyesi tarafından hazırlanan ve Muharrem ayı dolayısı ile Cuma Pazarının üç ana girişinde vatandaşlara aşureler ikram edildi.

Mine Yel