Çanakkale Boğazı’nda avladığı boyundan büyük, kilosundan ağır balık avlarını fotoğraflayarak, sosyal medyada takipçileriyle paylaşmasıyla bilinen Müjdat Turan boğazda tüpsüz olarak gerçekleştirdiği dalışta, 27 kilogram yaklaşık 160 santim boyunda, diğeri ise 15 kilogramağırlığında ve 130 santim boyunda akya balığı avladı. Avladığı akya balıklarıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Turan; “Derin ve akıntılı sularda, uzun uğraşlardan sonra denizin bana verdiği hediye. Daha güzel hediyeler sizlerin olsun” ifadelerini kullandı.
 
 
Çanakkale’de avladığı trofelerle tanınan rekortmen dalgıç Müjdat Turan, tüpsüz dalış yaparak zıpkınla, 27 kilogram yaklaşık 160 santim boyunda, diğeri ise 15 kilogramağırlığında ve 130 santim boyunda 2 akya balığı avladı.
 
Avladığı akya balıklarıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Turan, çok sayıda beğeni aldı. Paylaşımın altına not düşen Turan, “Derin ve akıntılı sularda, uzun uğraşlardan sonra denizin bana verdiği hediye. Daha güzel hediyeler sizlerin olsun” ifadelerini kullandı.
 
Arzu Baladur