İrtibat kesilen askerlerden biri Çanakkale’li
 
Dün Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de 98 gündür yürüttüğü Fırat Kalkanı Herakatı’nda 2 askerle irtibatın kesildiği açıklanmıştı.
 
İrtibatın kesildiği açıklanan iki askerden birinin Çanakkale’li olduğu ortaya çıktı. Kayıp Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’nın baba ocağı olan Esenler Mahallesi Bülent Dikmener Caddesindeki evi derin bir sessizliğe büründü. En son bayramda ailesi ve yakınları ile görüştüğü öğrenilen Astsubay Kıvanç Kaşıkçı’nın, ailesi umutla oğullarından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Astsubay Kıvanç’ın baba ocağındaki evine Türk bayrağı asıldı. Haberi alan yakınları da eve akın etti.
 
Kıvanç’ın durumunu öğrenmek için abisinin Esenler Mahallesindeki evine gelen Sebahattin Şahin evin girişinde yaptığı açıklamada, “Şuanda benimde pek bilgim ve haberim yok. Bende bilgi almaya geldim. Ağabeyim aradı, durum anlattı. Kıvanç yeğenim oluyor. Kıvanç’la en son bayramda görüştük. Kendisi Fırat Kalkanı operasyonuna katılmıştı” diye konuştu.
 
Mustafa SUİÇMEZ
 


Kaynak: Haber Merkezi