Çanakkale Zıraat Odasında seçim heyecanı yaşandı. Mevcut Zıraat Odası Başkan İsmail Kaya'nın aday olmadığı kongere Ufuk Ünver ve Ufuk Göçoğlu' nun listeleri yarıştı.

Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede faaliyet raporu konuşmasını Oda başkanı İsmail Kaya yaptı. Kaya konuşmasında 8 yıl ve iki dönem süren oda başkanlığı süresınce üreticiye destek olmak için elinden geleni yaptığını ifade etti. Kaya'nın konuşmasının ardından kesin hesap raporlarıda okundu. Kongre faaliyet raporu ve kesin hesap raporunun oylanaral ibra edilmesi ile devam etti. Kogreye gönderilen mesajlarında okunmasının ardından seçimlere geçildi. 62 oda delegesi 21 kişiden oluşan Çanakkale Zıraat Odası meclisini belirlemek için sandık başına gitti. Oy verme işleminin ardından yapılan oy sayımında Başkan adaylarından ufuk Ünver' in Kırmızı listesi 38 oy Başkan adaylarından Ufuk Göçoğlu'nun Beyaz listesi 23 oy aldı. 

MECLİS ÜYELERİ BELİRLENDİKTEN SONRA YÖNETİM KURULU UYELERİN BELİRLENECEĞİ SEÇİMLER YAPILDI 

Çanakkale Zıraat Odası Kongresinde 62 oda delegesinin 21 kişiden oluşan Çanakkale Zıraat Odası Meclis Üyelerini belirlemesinin ardından. 21 Meclis üyeside 7 kişişiden oluşan Çanakkale Zıraat Odası Yönetim kurulunu belirlemek için sandık başına gitti. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından tek liste olarak girilen seçimlerde Çanakkale Zıraat Odası' nın yeni dönemde görev yapacak olan yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Ufuk Ünver, Mazlum Eker, Mehmet Öner, Selahattin Tuna, Adnan Oğuz, Sefer Şahin  Hakan Oktaş. Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Yapacakları ilk toplsntıda görev dağılımını gerçeklestirecekler.