Eceabat İlçesinde seçim çalışmalarını sürdüren   İYİ Parti Eceabat Belediye Başkan Adayı Fercan Kodak, Miraç Kandili ve 6 Şubat depreminin yıldönümü dolayısı ile mevlit düzenledi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşları da unutmayan Kodak “depremde yaşamını yitiren Eceabatlı arkadaşımız Murat Cesur ve kızını unutmadan hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Seçim çalışmalarının yanı sıra farklı özel ve anlamlı programlarla da vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Eceabat Belediye Başkan Adayı Fercan Kodak, Miraç Kandilinin 6 Şubat Kahramanmaraş Depreminin Yıldönümüne denk gelmesi dolayısı ile İlçede mevlit okuttu. Eceabatlı  Murat Cesur ve kızını da  aralarında bulunduğu depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için   İYİ Parti Eceabat Belediye Başkan Adayı Fercan Kodak tarafından düzenlenen mevlid programına , İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahettin Yıldızlar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Merkez Camiinde  gerçekleştirilen programda mevlit okutarak, vatandaşlara lokma ikramında bulundu. 

Programa ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Eceabat Belediye Başkan Adayı Fercan Kodak "Geçtiğimiz yıl asrın felaketiyle karşı karşıya kaldık. Çok acı bir sabaha uyandık. Bu vesileyle kandil vesilesiyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmış oluyoruz hem kandilimizi kutluyoruz. Ayrıca depremde yaşamını yitiren Eceabatlı arkadaşımız Murat Cesur ve kızının ruhlarına armağan ettik. Tüm Eceabatlıların kandilini kutluyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

 Öte yandan seçim çalışmalarını da sürüdürem   İYİ Parti Eceabat Belediye Başkan Adayı Fercan Kodak ve beraberedindeki partililerle birlikte Eceabat İlçe Emniyet Amirliği, Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Tok ve ilçedeki esnafları tek tek ziyaret ederek, kandillerini kutladı.

Arzu Baladur