Havaların ısınması ile beraber tatil dönemi de başladı. Pandemi ardından ekonomik kriz ile beraber vatandaşlar oteller yerinde daha uygun olan karavan ve çadır yöntemi ile tatil yapmaya başladı. Her geçen gün bu tatil şekline ilgi daha da büyüdü. Yaz aylarında Geyikli sahilleri adeta çadır ve karavanlarla doluyor. Bu  yönden oluşan karışıklığı ortadan kaldırmak için Geyikli Belediyesi önemli bir adım attı. Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’nun öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında, tatilcilerin rahat ve güvenli bir tatil geçirebilmeleri için gerekli tüm altyapı hizmetleri sağlandı.

Havaların ısınması ve yaz tatili planlarının yapılmaya başlanmasıyla birlikte, otellerin yüksek fiyatları ve kapalı alanlarda kalma isteksizliği, birçok tatilciyi karavan ve çadır tatiline yöneltti. Bu talepleri karşılamak için harekete geçen Geyikli Belediyesi, karavan tatilcileri için özel olarak belirlediği sahil kesiminde yeni alanlar oluşturdu. Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, karavan severlerin en büyük sorunları olan park, duş, tuvalet, hijyen ve altyapı ihtiyaçlarını karşılayacak modern tesislerin yapıldığını söyledi.

Karavan severlerin önemli sorunlarından olan park, duş, tuvalet, hijyen ve altyapı ihtiyaçlarını gidererek karavan tatilcilerine güzel bir alan oluşturmak amacıyla beldemiz sahil kesiminde belirlediğimiz alan ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Cüzi bir ücret karşılığında tüm imkanlardan yararlanabilecek olan doğayla iç içe olmayı seven karavancı misafirlerimizi beldemiz Karavan Park alanına bekliyoruz.

Kayıtlarınızı Zabıta Ofisine yaptırabilirsiniz. Alanımız doğada olmayı seven misafirlerimize hayırlı olsun. Beldemizin parlayan yıldızı Yeni İskele bölgesinde düzenlenecek çadır kamp alanımızın alt yapı çalışmaları yapılarak halkımızın hizmetine açılacaktır. Çadırı olmayan kamp severlere Belediyemiz tarafından ücreti mukabilinde tek tip çadır temin edilecek olup, tüm misafirlerimizi denizimize ve doğamıza hayran olmuş şekilde uğurlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Sedat Uz

Foto: BHA