Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de bir süre önce yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Çanakkale İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı ise merkeze alındı. Kısa süre önce Çanakkale’ye atanan Arıcı’nın görevden alınması dikkat çekmişti. Arıcı’nın kısa süre içinden görevden alınması çok konuşulurken veda ziyaretleri de başladı.

 

CHP İL BAŞKANLIĞI’NA İLK ZİYARET

Görevden alınmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Müdür Arıcı, bir ilke imza atarak ana muhalefet partisi CHP İl Başkanlığı’na veda ziyarette bulundu. CHP il başkanlığında çekilen fotoğraf şu bilgi ile paylaşıldı, “Çanakkale İl Emniyet Müdürümüz Sn. Selim Arıcı, İl Başkanlığımıza veda ziyaretinde bulunmuştur. Görev süresi boyunca kentimizde önemli hizmetler üreten Sn. Arıcı’ya teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.”

CHP kaynaklarından alınan bilgiye göre partiyi ilk defa bir emniyet müdürünün ziyaret ettiği öğrenildi. Arıcı bir ilke imza atarak ana muhalefet partisini ziyaret etti. Sosyal medya da ziyaretle ilgili çekilen fotoğrafın paylaşmasına birçok anlam çıkartıldı.

 

Arzu Baladur

Foto: CHP