Çanakkale’de haftalık hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre genellikle bulutlu seyredecek. Sıcaklıklar ise bu haftayla birlikte 25 dereceye kadar yükselecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, sabah saatlerinde yapılan son dakika açıklamasına göre, Çanakkale’de bugün gök gürültülü sağanak yağış beklenirken yarından itibaren ise hafta sonuna kadar bulutlu olarak seyredeceği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta kentte genellikle bulutlu hava hakim olurken hava sıcaklıkları yükselmeye başlamıştı. Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınlarken,  bugün tahmin edilen 1 günlük yağmurun ardından yerini tekrar bulutlu havaya bırakacağını belirtti.

SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Yeni rapora göre bugün kentte yağmur beklenirken hava sıcaklıklarının sabit kalması bekleniyor. Yağmurun ardından ise Çarşamba günü ile beraber yerini bulutlu havaya bırakacak. Havaların yeni haftaya kadar yer yer güneşin kendini göstermesiyle beraber genellikle bulutlu olması bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklıkları mevsim normallerine ulaştı.

HAFTA BOYU BULUTLU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta bulutlu hava etkili olacak. Bugün yağış beklenirken, Çarşamba günü itibariyle yağmur yerini bulutlu havaya bırakacak. Sıcaklık değerleri 25 dereceye yükselecek. En yüksek hava sıcaklığı ise 25 derece olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (4 Mayıs 2021 Salı) hava sıcaklığının en yüksek 24 derece ve en düşük 15 derece olması bekleniyor. Hafta boyunca Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Arzu Baladur