Çanakkaleli avukatlar  Ali Furkan Oğuz,  Bihter Bilir İzmirli, Demet Temel Özcan, Didem Okuk Sarıkaya, Ezgi Deniz Çalışal, Salih Sarper Dinler ve Soner Tunalı örnek bir davranış sergileyerek, tebrik ziyaretini destek ziyaretine çevirdi.

Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden  Türkiye Barolar Birliği delegeliğine seçilen  Av. Adnan Güler, Av. Bülent Şarlan’ı ve Baro Başkanı adayı  Av. İbrahim Cem Erbil’i  tebrik etmek isteyen avukatlar, gelenekselleşmiş hediyeler yerine, üstadları adına, Çanakkale'nin tek  Sma Hastası olan  küçük Ahmet Alp için bağışta bulundu.
 
Çanakkale Barosu 35. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden  Türkiye Barolar Birliği delegeliğine seçilen  Av. Adnan Güler, Av. Bülent Şarlan’ı ve Baro Başkanı adayı  Av. İbrahim Cem Erbil’i ziyaret ederek tebrik eden avukatlar Ali Furkan Oğuz,  Bihter Bilir İzmirli, Demet Temel Özcan, Didem Okuk Sarıkaya, Ezgi Deniz Çalışal, Salih Sarper Dinler ve Soner Tunalı, üstadları adına anlamlı bir bağışta bulundu.

Tebrik ziyaretlerinde gelenek haline gelmiş hatıra eşyalarını bir kenara bırakan avukatlar örnek bir davranış sergiledi ve Çanakkale'nin tek  Sma Hastası olan  küçük Ahmet Alp için bağışta bulundu.
Çanakkale Biga Kemerli Ahmet Alpin tedavisi için 2.132.000,00 Euro gerekiyor. Su an ancak % 47’si karşılandı ve zaman daralıyor.

Dilek Akşen