AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok ticari işlerinin yoğunluğu sebebiyle ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. İstifa etmesinin ardından Ayvacık AK Parti İlçe Başkanlığı’na vekaleten Fatih Kocabıyık atandı.

Çanakkale AK Parti İl Başkanlığı’ndan tarafından Ayvacık AK Parti İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği meydana geldiği açıklandı. Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok’un ticari işlerinin yoğunluğundan dolayı istifa etti.

Çanakkale AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre , “ Ayvacık İlçe Başkanı Nazmi Tok, yürütmekte olduğu İlçe Başkanlığı görevinden, ticari işlerinin yoğunluğu sebebiyle müsaadesini istemiştir. İlçe Siyasi Hukuk İşleri Birim Başkanlığı görevini yürüten, İlçe Yönetim Kurulu üyemiz Fatih Kocabıyık, İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüyecektir. Fatih Kocabıyık ve İlçe Yönetimi'mize başarılar diliyoruz.  İlçe Başkanımız Nazmi Tok, Ayvacık Belediye Meclisi Üyeliği görevi ile AK Teşkilatlardaki görevine ve teşkilatına olan hizmetlerine devam edecektir. Kendisine ilçe Başkanlığı süresince göstermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Tok, Mesaj Yayımladı
AK Parti Ayvacık İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Nazmi Tok, ilçe başkanlığını bırakmasının ardından mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, “AK Parti İlçe Teşkilatımızla birlikte hizmet etmekten büyük keyif aldığım ve onur duyduğum İlçe Başkanlığı görevinden, işlerimin yoğunluğu sebebiyle affımı isteme zarureti doğmuştur.  Sonucunda ilçe teşkilatımıza olan inancım ve desteğim tamdır. Şahsımdan ve teşkilatımızdan hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başta Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na, birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım kıymetli İl başkanım Naim Makas’a, ilçe kademelerindeki istisnasız tüm arkadaşlarıma ve değerli aileme canı gönülden teşekkür ediyorum. Kutlu davamız için, Belediye Meclisi Üyeliği görevim ile gayret ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Damla Şener Okdaş