Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin bitmesi ile Çanakkale’de parti teşkilatları arasında sosyal medyadan eleştirileri içeren göndermeler başladı. Eleştirilerde bazıları isim verirken bazıları ise isim vermeden eleştirilerini yapıyor. Bu eleştirilerin altına da partinin üyeleri de yorum yapıyor. Tartışmaların üzün süre devam edeceğe benziyor.
 
Uzun süren seçim kampanyasının sonunda Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yapıldı. Çıkan sonuçları bazılarını sevindirirken bazılarını ise üzdü. Türkiye genelinde oluşan eleştirilere Çanakkale’de eklendi. Çanakkale’de partiler arasındaki eleştirilerden ziyade parti teşkilatlarının iç çekişmeleri içeren göndermeler dikkat çekiyor.
Seçimden hemen sonra rakiplerine sosyal medyadan atıp tutanlar, seçimin üzerinden birkaç gün geçtikten sonra bu sefer parti içi eleştirilere başladı. Partilerin Çanakkale teşkilatlarında adeta kazan kaynıyor. Sadece il teşkilatları değil aynı zamanda ilçe teşkilatlarında da tartışmalar sürüyor. Partilerin üst düzey yöneticilerine yönelik bazen isim vererek bazen isim vermeden yapılan eleştirilere, parti üyeleri de katılıyor. Gittikçe yayılan bu tartışmaların üzün süre devam edeceğe benziyor.
 
Mehmet Güler