ÇOMÜ Nedime Hanım Konağı'nda gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Muharrem Erkek'i temsilen Belediye Meclis Üyesi Nurcan Bingöl, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, ünlü kemancı ve besteci Prof. Dr. Cihat Aşkın ile davetliler katıldı.

 

Açılış konuşmaları ile başlayan program, Aşkın'ın Yaşam öyküsünün anlatıldığı “Cihat Aşkın” adlı kısa filim gösterimi ile devam etti. Program, Aşkın'ın sergilediği kısa keman performansının ardından hediye takdimi ile son buldu.

 

KEMAN VE PİYANO RESİTALİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

 

ÇOMÜ Nedime Hanım Konağı'nda gerçekleştirilen açılış programının ardından Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'nde ise “Cihat Aşkın & Roberto IssoglioKeman Piyano Resitali” düzenlendi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Muharrem Erkek'i temsilen Belediye Meclis Üyesi Nurcan Bingöl, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Ünlü kemancı Cihat Aşkın ve Piyanist Roberto Issoglio'nun sergilediği performans dinleyicilerden büyük beğeni ve alkış aldı.

 

Kaynak: Belediye