• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Harun Baytekin

Tüm Yazıları

Harun Baytekin

Kentler Ve Yağış

Kentleşmenin sıcaklık üzerindeki etkisi nispeten iyi bilinir: şehirler genellikle çevrelerindeki kırsal alanlardan ölçülebilir derecede daha sıcaktır.

Metan Salınımı

Küresel ısınma sebeplerinden biri de metan. Çeltik tarlaları endüstriyel sığır çiftlikleri ve bataklık alanlardan kaynağını alan metan tedbir taahhütlerine rağmen artmaya devam ediyor.

Bilmek

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların cirit attığı bir dünyadayız artık.

Tacizler Artıyor

Arama motorlarına zanlı serbest bırakıldı şeklinde anahtar kelime girildiğinde 2 milyondan fazla, sapık salıverildi şeklinde anahtar kelime girilirse 120 binden fazla haber çıkmaktadır.

Yoğurt Ve Bal

Yoğurt ve bal Akdeniz diyetleri içerisinde yer alıyor.

Kelebekler Azalıyor

Gerek küresel ısınma gerekse insanoğlunun yaptığı tahribatlar doğal yaşam alanlarının özelliklerini sürekli değiştiriyor.

Sabıkalı Aramızda

İletişim çağı, pek çok haberi birleştirme ve ilişkilendirme şansı veriyor. Sıklıkla duyduğumuz haberlerin önemi azalsa da yine bazı gelişmelerin farkına varmamak imkânsız.

Su Güvenliği

Dünyada tatlı su kaynakları sürekli azalıyor. Bu durum dünyanın su güvenliğini riske sokuyor. Aslında tatlı su kaynakları hoyratça harcanıyor.

Atatürk’ün Askerleri

Cumhurbaşkanının katıldığı diploma töreninde genç teğmenlerin geçişleri esnasında “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diyerek yürüyüşlerine ritm tutmaları gündem konusu oldu.

Arının Zekası

Ömürleri 45 gün gibi çok kısa ama zeka ve hafıza konusunda çok yetenekliler. Arılar narkotik işlerinde bile köpeklerden daha iyi performans gösterebiliyorlar.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR