Gayrimenkul alanında global marka olan “Welcome to”, Çanakkale’deki ilk şubesini Barbaros Mahallesi Mehmet Çavuş Sokak No:34/3 adresinde hizmete açtı. Uzman ekibiyle güvenilir ve profesyonel hizmet sunmayı hedefleyen şirket, şehirdeki gayrimenkul satış, alım ve kiralama işlemlerinde danışmanlık sağlıyor.

Gayrimenkul uzmanı Ersin Akgöz, “Welcome to Çanakkale Gayrimenkul olarak Çanakkale Merkez ve ilçelerinde gayrimenkul alanında çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Amacımız güvenilir ve profesyonel bir yaklaşım sunarak müşterilerimizin gayrimenkul ihtiyaçlarını karşılamak. Çanakkale’deki ilk şubemizi açtık, ilerleyen dönemde yeni şubeler açmayı planlıyoruz. Gayrimenkullerini satmak, kiralamak veya yatırım yapmak isteyenlere danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir” dedi. Akgöz ayrıca, sosyal medya ve YouTube üzerinden yapılan düzenli tanıtımlarla müşterilerine geniş bir reklam desteği sunduklarını belirterek, profesyonel bir ekip ve global bir marka altında hizmet verdiklerini vurguladı. Gayrimenkul konusunda güvenilir bilgi ve analiz desteği almak isteyen herkesin kendilerine ulaşabileceğini ifade etti.

“Welcome to Çanakkale” ekibi, yatırım yapmak isteyenler için cazip fırsatlar sunarken, bölgedeki gayrimenkul pazarına yenilik katmayı amaçlıyor.

Gazetemize konuşan Gayrimenkul uzmanı Ersin Akgöz şunları söyledi ; “Welcome to Çanakkale Gayrimenkul olarak Çanakkale Merkez olmak üzere çoğu ilçede gayrimenkul satışı, alımı, kiralamasıyla alakalı hizmet vermekteyiz. Güzel bir ekibimiz var. Güvenilir, herkesin gayrimenkul ihtiyaçlarını çözmek adına elimizden gelen şekilde hizmet vermekteyiz. Çanakkale için hizmetteyiz. Çanakkale’deki ilk şubemizi açtık. Şubeleşme adına plan ve hedeflerimiz var. Önceliğimiz şu an burası. Daha sonra başka bir yere de ‘welcome’ demek istiyoruz.” dedi.

“Artılarımız çok fazla”

Akgöz devamla “Özellikle yatırım yapmak isteyenler için bize danışıp bilgi almalarını isteriz çünkü biz hem satmak istedikleri gayrimenkullerin değer analizi anlamında hem de satış, kiralama kolaylığı anlamında 8 kişilik ekibimizle hizmet vermekteyiz. Bu danışma konusunda herhangi bir ücret talebimiz olmuyor. Reklam ve tanıtım anlamında gayrimenkullerini satmak isteyenlere profesyonel olarak hizmet veriyoruz. Global bir marka altındayız. Marka patentimiz sosyal medya ve Youtube mecralarında bizim sürekli tanıtımlarımız dönüyor bu anlamda Çanakkale’de yatırım yapmak isteyenler, gayrimenkulünü satmak, kiralamak isteyenlere rahatlıkla hizmet verebiliriz. Artılarımız çok fazla, bu anlamda bize danışabilirler.” diye konuştu.

 Atakan Alkış