Sevgili gönül dostlarım  mucizelerle dolu bir çarşamba günü niyetimle  eylül'ün  yeni  ay'ı 15 gün devam edecek etkilerle   Başak burcunda gerçekleşti.

Sevgili gönül dostlarım  mucizelerle dolu bir çarşamba günü niyetimle  eylül'ün  yeni  ay'ı 15 gün devam edecek etkilerle   Başak burcunda gerçekleşti. 

 

Başak burcundaki  yeni ay acaba  tüm burçları  nasıl etkileyebilir ?

 

Koç (21 Mart-19 Nisan)

 

Odaklanma zamanı. Bu yeni ay sırasında işte daha fazla görev üstleneceksiniz, bu da sizi meşgul edecek. Tam programınızla bile, iş ve kişisel yaşamınızı dengelemek için daha iyi alışkanlıklar oluşturmak için iyi bir zamandır. Yeni bir iş arıyorsanız, şimdi çaba gösterme zamanı. Bu aynı zamanda sağlığınızı ve zindeliğinizi geliştirmeye odaklanmak için harika bir andır.

 

Boğa (20 Nisan 20 Mayıs)

 

Aşk havada, Boğa! Bu yeni ay hayatınıza tutku ve romantizm getiriyor. Bekarsanız, kendinizi ortaya koymak ve yeni biriyle tanışmak için iyi bir zamandır. Bir ilişkiniz varsa, siz ve eşiniz arasındaki kıvılcımı yeniden alevlendirin. Aynı zamanda yaratıcı projeler, hobiler ve hatta doğurganlık meseleleri için harika bir zamandır - her şey sizin lehinize uyumludur.

 

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

 

Topraklanma zamanı. Bu yeni ay sizi eve ve ailenize odaklanmaya çağırıyor. Temizlik, yeniden dekorasyon ve hatta taşınma yoluyla yaşam alanınızı nasıl daha konforlu hale getirebileceğinizi düşünün. Gayrimenkulle ilgileniyorsanız, bu dahil olmak için iyi bir zamandır.

 

 Yengeç 21 Haziran-22 Temmuz)

 

Bir ilham seli için hazır olun. Bu yeni ay yaratıcılığınızı harekete geçirir, yeni fikirler ve planlar ortaya çıkar. Yazma, konuşma veya iletişimle ilgili bir proje başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi dünyayla paylaşmak için mükemmel bir zaman.

 

Aslan  (23 Temmuz-22 Ağustos)

 

Aklınızda para var ve bu yeni ay size daha fazlasını getirebilir. İster yeni bir iş teklifi, ister bir yan iş veya bir zam olsun, mali durumunuz ilgi odağıdır. Ayrıca bazı harika yeni satın alımlarla da karşılaşabilirsiniz.

 

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

 

Büyük değişiklikler geliyor, Başak! Bu yeni ay sizin için yılın en önemli ayıdır ve size taze bir enerji ve potansiyel patlaması verir. Spot ışığına adım atmak ve hedeflerinizin peşinden gitmek için harika bir zaman - evren sizin tarafınızda.

 

Terazi (23 Eylül-Ekim 22)

 

Bu yeni ay tamamen dinlenme ve şarjla ilgili. Yavaşladıkça, önümüzdeki yıl hayatınızı nasıl iyileştireceğiniz hakkında fikir edineceksiniz. Bu zamanı düşünmek ve planlamak için kullanın.

 

Akrep (Ekim. 23-21 Kasım)

 

Sen parlıyorsun, Akrep! Bu yeni ay size ekstra dikkat çekerek başkalarıyla ağ kurmak ve bağlantı kurmak için harika bir zaman geçirir. Hatta çevrimiçi buluşmayı deneyebilir veya bir iyilik isteyebilirsiniz - insanlar şimdi size dikkat ediyor.

 

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

 

Yüksekleri hedefle, Yay! Kariyeriniz bu yeni ay boyunca iş teklifleri, terfiler veya takdir fırsatlarıyla bir destek alıyor. Bu zamanı hedeflerinize ulaşmak için planlama yapmak ve strateji oluşturmak için kullanın.

 

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

 

Macera sizi bekliyor, Oğlak! Bu yeni ay sizi konfor alanınızdan çıkmaya teşvik ediyor. İster seyahat etmek, ister bir kurs almak veya uzun vadeli bir projeyi bitirmek olsun, şimdi yeni bir bölge keşfetmenin zamanı geldi.

 

Kova (20 Ocak 18 Şubat)

 

Mali durumunuza odaklanın. Bu yeni ay, yatırımlarınızı veya varlıklarınızı yönetme fırsatı sunuyor. Bir uzlaşmayla uğraşıyorsanız veya kredi almayı düşünüyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı.

 

Balık (19 Şubat-20 Mart)

 

Ortaklıklar ilgi odağı. İster bekar olun ister bir ilişki içinde olun, bu yeni ay daha derin bağlantıları teşvik eder. Aşk arıyorsanız, uzun vadeli bir ortak olabilecek birini arayın. Zaten kararlıysanız, şimdi bağınızı daha da güçlendirmenin zamanı geldi.

Evet yeni bu 15 gün etkilerini yaşayacak olduğumuz  yeni ay hepimize güzelliklerle, iyiliklerle sevgiyle ve huzurla mutlulukla aşkla gelsin niyetimle

Selam ve sevgilerimle

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,