Mucizelerle dolu bir pazartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

 

Bugün 16 eylül pazartesi

balık dolunayına hazır olun. Peki genel olarak bu balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay bizleri nasıl etkileyecek gelin hep beraber bakalım .

Balık Burcundaki Ay Tutulması, Büyük, Dünyayı Sarsan Değişikliklerin Geleceğini Vaat Ediyor

Tutulma mevsimi üzerimizde ve bilinmeyeni kucaklamanın zamanı geldi

 - 17 Eylül 2024'te saat 22:35'te Balık burcundaki dolunay ay tutulmasından başlayarak. Bu etkinlik, Ağustos 2026'ya kadar süren doğum haritanızın Balık ve Başak bölümlerinde meydana gelen yeni bir tutulma serisini başlatıyor! (Balık burcunda en son 16 Eylül 2016'da ay tutulması yaşadık,)

Zodyak'ın son burcu olarak Balık, ondan önceki tüm burçların hikayelerini ve derslerini örer. Burada kabullenmeyi, teslim olmayı ve bilinmeyenin güzelliğini ve bundan sonra neyin önümüzde olduğunu öğreniyoruz. Yönetici gezegeni olarak Jüpiter ile yardımseverlik, şefkat, inançlar ve maneviyat temaları genellikle Balık mitleriyle iç içedir. Balık'ın en büyük manevi derslerinden biri, her hayatın kutsal olduğu ve sevgiyi, özeni ve beslenmeyi hak ettiğidir - ve birlikte durdurulamazız.

Ay tutulmaları tipik olarak derin değişim ve uyanış anları getirir.

Ay tutulmaları tipik olarak derin değişim ve uyanış anları getirir. Hepimizin birbirine bağlı olduğunu hatırladığımız gibi, bu, kendinizi başkasının yerine koymak ve inandığınız şey için ayağa kalkmak için sesinizi kullanmak ve bunu tüm kalbinizle yapmak için güçlü bir zamandır.

Tutulmalar da tipik olarak bir tür sonla çakışmaktadır ve son burçtan geçerken, hayatımızdaki bir şeyin son eylemine girdiği açıktır. Zıt yönlerde yüzen İki Balık ile sembolize edilen Balık, hem kederin hem de neşenin aynı anda mevcut olabileceğini bilir. Balık ay tutulması hem kalbinizi genişletebilir hem de aynı nefeste açabilir. Değişim kaçınılmazdır ve çoğu zaman, ona teslim olduğumuzda, yolculuğumuzun en büyük kısmı köşede bulunabilir.

Balık burcunda dolunay ay tutulması ne zaman?

 

Balık burcundaki dolunay ay tutulması 17 Eylül'de saat 22:35'te gerçekleşecek. Bu tutulmayı çevreleyen olaylar, muhtemelen 16 Eylül 2016'da Balık'taki son ay tutulması sırasında hayatınızda ortaya çıkan her şeye geri dönecektir.

Bu özel ay tutulmasının kısmi bir ay tutulması olduğunu, yani Dünya'nın gölgesinin ayı tamamen örtmediği anlamına geldiğini unutmayın. Ay, gökyüzünde bir kısmını kaplayan bir gölgeyle biraz daha koyu görünecek .

Ay tutulması nedir ve astrolojide ne anlama gelir?

Ay tutulması, ayın Dünya'nın gölgesine geçtiği güneş, Dünya ve ay yörüngelerinde hizalandığında gerçekleşir. Bu, herhangi bir dolunayda olduğu gibi Dünya'nın güneş ile ay arasında olduğu anlamına gelir. Ancak ay, Dünya ile aynı yatay düzlemde bulunduğundan, esasen Dünya tarafından güneşten gölgelenir.

Tipik bir dolunay gibi, aynı zamanda bir ay tutulması olan bir dolunay, bir geçiş, bitiş, doruk anları veya salınım dönemini başlatacaktır. Bu tür değişiklikler, bir ay tutulması sırasında daha dramatik hissetme eğilimindedir, çünkü ay tutulmaları, ayın yolu, kaderle ilişkili olan ay düğümleri olarak bilinen gökyüzündeki görünmez noktalarda Dünya'nın yörüngesini geçtiğinde meydana gelir.

Ay tutulmalarının zaman çizelgelerimizi hızlandırdığı düşünülüyor - artık ertelediğimiz şeylerden kaçınamayız. Tutulma mevsiminde ortaya çıkan hayatımıza ve durumlarımıza giren veya çıkan insanlar da genellikle karmik hissedebilirler. (Herhangi bir ay tutulması sırasında bu değişiklikleri yaşamak zorunda olduğunuz yaşam alanı, tutulma meydana geldiğinde ayın bulunduğu burç burcuna bağlıdır.)

Eylül 2024'te Balık burcundaki dolunay ay tutulmasından ne bekleyebilirsiniz?

Balık burcundaki bu yılki ay tutulması önemli çünkü doğum haritanızda Başak ve Balık evlerine kader  değişiklikleri getiren yeni bir serinin ilk tutulmasıdır.. ve genelde belirli bir mükemmellik duygusuyla ilişkilendirilir ve sonunda yorulmadan çalıştığınız bir hedefe ulaşmışsınız gibi hissedebilirsiniz .

Bu tutulma altında bir hayalin gerçekleşmesi mümkündür, ancak aynı zamanda bu arzuyu uzun vadede sürdürmeye devam etmek için neyin gerekli olduğunun gerçekliği de gelir. Ya da belki de bu kadar çok çalıştığınız şey hissi, sizin için başka birinin hayaliydi ve belki de bir zamanlar düşündüğünüz kadar tatmin edici değildi. Ayrıca hayatınızda önemli bir son yaşayabilirsiniz ve de karanlıktan bazı beklenmedik nimetler gelir.

 Ay tutulması, bir illüzyon, şefkat ve hayal gücü gezegeni olan Neptün ile birliktedir. Bu nedenle, bu tutulma idealizm, yaratıcılık ve romantizm duygularını uyandırabilir - yaratıcı tarafınızı beslemek için harika, ancak sizi gerçekliğe bağlı tutmak için o kadar da harika değil. Ay, İkizler burcundaki Juptier'e çarpacak ve bu da duygularınızı artırabilir. Düşünün: Büyük, cesur şükran ve sevgi gösterileri veya belki de abartılı bir çığlık da olabilir.

Balık'ta dolunay ay tutulması sırasında, Başak'ta Merkür şeklinde bir gerçeklik kontrolü gergin bir muhalefete doğru ilerleyecektir. Ağır haberler veya hayal kırıklığı duyguları ortaya çıkabilir. Ayrıca daha ciddi ve olgun tarafınıza dokunmanız gerekebilir veya belki de bazı sorumluluklarınızı ve taahhütlerinizi sıralıyor veya sınırları tartışıyor da olabilirsiniz . İlişkilerin gezegeni Venüs, eski ilişki yaralarını ve tetikleyicilerini yeniden yüzeye çıkarmaya davet edebilecek Chiron'a da bakacak. Motivasyon ve hayal kırıklığı gezegeni olan Mars, aynı zamanda kaderin düğümlerine gergin bir açı oluşturacak ve bir karar vermeniz veya harekete geçmeniz için size baskı yapacaktır.

Bu ay tutulması sırasında gökyüzünde çok fazla gerginlik var, ancak kaçındığınız şeylerle meşgul olmak ve bilinmeyenin belirsizliğini kucaklamanıza izin vermek sizi mutlu sonunuza götürebilir. Ayrıca hayatın amacını hatırlamanıza da yardımcı olabilir: birbirinizi sevmek ve önemsemek ve yolculuğun varış noktası kadar tadını çıkarmak.

Bu karmik enerjinin sizi nasıl etkileyeceğine dair daha net bir resim elde etmek için güneşiniz, ayınız ve yükselen burçlarınız için okumaya devam edin. Ardından, Mart 2024 Terazi'deki dolunay ay tutulmasından daha fazla denge ile ilerlemenize yardımcı olacak  meditasyon ,yoga gibi  uygulamaları yapabilirsiniz.

Sevgi ve aşk

Yaklaşık 15 gün sürecek olan bu balık dolunay’ın hepimize yepyeni istediğiniz gelişmeleri ve sonuçları getirecek olan bir dönem için kapı olması niyetiyle

Sizi seviyorum ..,

Sizi seviyorum ….,

Sizi seviyorum ……,