Mucizeler dolu  bir  çarşamba gününden tüm gönül  dostlarıma sevgilerimle diliyorum.

Bugün sizlere kişisel gelişimden , kişisel gelişim yolculuğunda konuşmaya niyet ediyorum.

 

  Kişisel gelişim, sürekli değişim isteyen bir yolculuktur. İlerlemek için eski düşünme ve hareket yöntemlerini geride bırakmak gerekir. Buna bizi zorlamayan veya bir şekilde eski standartlara uymamızı sağlayan insanlardan uzaklaşmak da dahil olabilir. Şimdiye kadar bize eşlik eden aynı kişilerin , dönüştüğümüz yeni sürümle uyumlu olmayabileceğini anlamak her zaman kolay değildir.

 

Sevgili gönül dostlarım kişisel gelişim açısından  büyümek yeni alışkanlıklar gerektirir. Bizi konfor alanımızda tutan şey artık işe yaramayabilir. Alışkanlıkları değiştirmek zorlayıcı bir süreçtir, çünkü aşina olanı terk edip bilinmeyene dalmayı içerir. Ancak bu değişiklikler kişisel, duygusal ve ruhsal gelişime yer açıyor.

 

  Takıldığımız ortamların da  bir etkisi  vardır . Bir zamanlar yaygın olan bulunduğumuz yerler zihniyetimiz geliştikçe akortsuz ,keyifsiz olarak hissetmeye başlayabiliriz

. Bazen yeni enerji, fırsatlar ve deneyimlerle çevrili ilerlememizi teşvik eden ortamlar aramak gerekir.

 

Oysa bu denklemdeki en önemli faktör bilincimizin dönüşümüdür.

 

Gerçek büyüme içeriden dışa doğru gerçekleşir. Dünyayı, başkalarını ve kendimizi nasıl algıladığımızı genişletmemiz gerekiyor. Yeni farkındalık bu değişikliklerin temelidir; bizi daha önce durgun tutan sınırlamaların, güvensizliklerin ve sınırlayıcı inançların ötesini görmemizi sağlar.

 

  Büyümek, yeniyi kucaklamak için eskiyi terk etmeyi gerektiren bir cesaret eylemidir.

Ve bu yenisi yeni insanlar, yeni alışkanlıklar, yeni ortamlar getirecek  ama hepsinden önemlisi, gerçekte kim olduğumuzun yeni bir versiyonunu getirecek.

 

Peki siz acaba şu andaki sizden memnun musunuz?

Sizde bir değişim dönüşüm yolculuğuna çıkmayı ne dersiniz ?

 

Sevgi ve minnet

Sizi seviyorum..,

Sizi seviyorum…,

Sizi seviyorum….,