Mucizelerle dolu bir cuma gününden tüm gönül dostlarıma sevgilerimle diyorum.

 

Size  hizmet etmeyen şeyleri bıraktığında, karşına çıkan inanılmaz şeylerin yolunu açarsın. Genellikle, hayatımızda artık anlamlı olmayan şeylere -insanlara, durumlara, davranış kalıplarına- o kadar bağlıyız ki, yenisinin gelmesini engelliyoruz. Bu bağlılık, büyüme, evrim ve fırsatla işgal edilebilecek uzayın durgun kaldığı bir tür enerjik tıkanıklık yaratır.

 

  Bırakmak kolay değil. Zaten amacına hizmet etmiş bir şeye bakmak, bir döngünün sonuna geldiğinin farkına varmak, hayatın akışına izin vermek cesaret ister. Bu vazgeçmek ya da hayallerini terk etmek anlamına gelmez. Aksine, bu evrene bir güven eylemidir, daha iyi şeylerin yolda olduğuna inandığının bir göstergesidir.

 

  Bıraktığında sihirli bir şey olur: daha yüksek bir frekansta titreşmeye başlarsın. Enerjik alanınız genişler ve fırsatlara, anlamlı bağlantılara ve kişisel gelişime daha açık olursunuz. Seni aşağı çeken şeyleri bırakarak, aydınlatan şeyler için yer yaratırsın.

 

  Bırakmak kendini sevmenin bir eylemidir. Kendine iyi gelenle, ruhunu yükseltenle ve seni kendinin en iyi haline yaklaştıranla uyum sağlamayı seçmektir.

 

 Kurtuluşun yarattığı bu boşlukta nimetlerin çiçek açmaya başladığı yer. Yolculuğunuz için hak ettiğiniz ve ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda getiren yeni yollar, yeni insanlar ve yeni deneyimler ortaya çıkmaya başlıyor.

 

Kısacası Sevgili günül  dostlarım size hizmet etmeyen şeyleri bıraktığınızda, size harika şeylerin gelmesi için alan yaratırsınız.

Peki acaba sen hayatında gereksizleri, yükleri, sıkıntıları huzursuzlukları ,bırakmaya hazır mısın?

Sevgi ve minnetle

Sizi seviyorum..

Sizi seviyorum…

Sizi seviyorum…..