Mucizelerle  dolu bir Cuma gününden herkese tüm gönül dostlarıma Selammmmm…her gününüz gibi bu gününüzde Sağlık ,barış huzur ve mutluluk içinde geçsin..

Hiç dikkat ettiniz mi kendinizi ne kadar yorduğunuzu ,bütün işleri üstlendiğinizi ,bitireceğim onları diye kendinizi unuttuğunuzu İşte bugün bunları konuşalım mı ?

 

Tüm ev işlerinizi bir günde bitireceğim diye uğraşmamalısınız ,bitirmemelisiniz.

Bunu yapanlar stresli ve bazıları da zaten  stres içine gömülmüş durumda .

Görevler EVİNDİR, sizin değil ve 2 yaşından büyük çocuklar da dahil olmak üzere herkes yardım etmelidir.

 

DİNLENMEK İÇİN ZAMAN AYIRIN, oturup bacaklarınızı masaya koyup sevdiğiniz bir şeyi yemek, cep telefonunuzla oynamak ahlaksızlık değildir. Kendini suçlu hissetme.

Baş ağrısının geçmesi için gerekirse uyu ,Tatil yapmayı, uzaklaşmayı, izin almayı  reddedenler, dönüşü olmayan yolculuk için erken ayrıldıklarından aileleri onları özleyecektir.

 

 

Uyumak için sakinleştirici almayı bırakın, beyninizi ve organlarınızı mahvediyorsunuz. Bir noktadan sonra  bazı şeyleri unutmaya başlayacaksın. Buna dikkat etmeni istiyorum.

 

Beynini gevşet, daha az endişelen, yürüyüşe çık, gül, daha çok gülümse, her şey zamanla geçecek. Kendinizi bazı durumlarda, evinizin dışında sessizce, yalnız HİSSEDİN; hiçbir şey söyleme, sakince temiz hava solu, her şey için teşekkür et, acele etme.

 

Aynanın önünde durun, kendinize gülümseyin, iç ve dış güzelliğinizi, bilginizi ve bilgeliğinizi görün, kendi ışığınızla parlayabilmeniz için etrafınızda olumlu bir aura oluşturursunuz .

GİT bir atıştırmalık, çerez  ya da içecek bir şeyler al. Sadece kendin için bir şey yap, partnerin senin için yapmasa bile…

 

 

Kendin yap, böylece kafandakileri alt üst edebilirsin. Eviniz için ,işinizi kolaylaştırmak ve stresten uzak durmak için ihtiyacınız olan aletleri EDİNİN. Kendinizi iyi hissetmediğinizde SÖYLEYİN, bu konuda bir şeyler yapın, sağlık merkezine, hastaneye gidin veya yakındaki bir doktoru arayın, oturup birinin sizin için ilaç almasını beklemeyin, geç gelebilirler ve hayatınız önemli olabilir. .

 

Hak ettiğin değeri ver, kendini sev ve kendine iyi bak, ve unutma ki… sen harika bir insansın 

 

Sadece sizi eleştiren, başarılarınızı takdir etmeyen, sadece problemler hakkında konuşmak için ya da bir şeye ihtiyaçları olduğunda sizi arayan insanlardan UZAK DURUN ve HAYIR demekten korkmayın.

 

MEDİTASYON  YAPIN ve Bedeninizi, Zihninizi ve Ruhunuzu Uyumlaştırın

Kendinize ve çevrenize sevgiyle ve aşkla bakınız

 

Hayırlı Cumalar…

 

Selam ve Sevgilerimle

 

SİZİ SEVİYORUM..!

SİZİ SEVİYORUM…!

SİZİ SEVİYORUM…..,!