Mucizelerle dolu bir Salı gününden tüm günün dostlarıma sevgilerimle diliyorum.

Sen kendine inanırsan bütün dünyada sana inanır o yüzden öncelikle kendine inan. Arzu ettiğin her şeyi başarabileceğine inan, çünkü gerçek güç senin içinde yatıyor. Dünya dışarıda, fırsatlarla dolu, ilk adımı atmanı bekliyor. Korkunun ya da güvensizliğin seni durdurmasına izin verme.

 Potansiyelinize, hayallerinize ve hayatın sunduğu sonsuz olasılıklara inanın..!

İnandığında sihirli bir şey olur. Bakışın değişir, enerjin yükselir ve bir zamanlar kapalı görünen kapılar açılmaya başlar. Kendine inanmak başarılarınızı yönlendiren motordur. Evren titreşime cevap verir ve güven ve inanç yaydığında senin lehine komplo kurar.

İNAN! İyi şeyleri hak ettiğinize, hayal ettiğiniz her şeye layık olduğunuza ve hedeflerinize ulaşmak için gerekli tüm araçlara sahip olduğunuza inanın. İnandığında her şey değişir. Aşılmaz görünen bariyerler yıkılmaya başlar ve başarıya giden yol netleşir.

GÜVEN!! Sürece güven, şeylerin zamanlamasına güven, attığın her adımın seni tam olarak olman gereken yere götürdüğüne güven. Evren inancınla senkronize olarak çalışıyor. Yani, sağlam dur, kendine inan, çünkü hayatını değiştirecek güç senin ellerinde.

 

Kendine inan,

yetenekli olduğuna inan.

 

Dünyanın orada olduğuna, seni beklediğine inan.

 

İNAN. Çünkü inandığın zaman her şey değişir.

 

Evren sizin lehinize komplo kurar!

 

Kendine  güven!!

 

Selam ve sevgilerimle,

Sizi seviyorum ..,

sizi seviyorum …,

sizi seviyorum….,