Mucizelerle dolu bir perşembe gününden tüm gönül dostlarımıza sevgilerimle diyorum .

Dikkatini nereye verirsen o dağını nereye koyarsan onu büyütürsün demiş  üstatlarımız .

O halde sen de  Dikkatini  nereye koyacağınıza sen  karar ver : Sınırlamalar, korkular, engeller, şikayetler veya FIRSATLAR.

?Hepimiz hayatımız boyunca zorluklarla yüzleşiyoruz. Yolumuzu ayıran zorlukların olmaması değil, onlarla nasıl yüzleşmeyi seçtiğimizdir.

Sınırlamalara dikkatinizi verdiğinizde ne görüyorsunuz?

Engeller, imkansızlıklar ve vazgeçmek için nedenler. Korkuya odaklanmak felç, güvensizlik ve geleceğin belirsiz ve tehdit edici olduğu hissi yaratır.

Öte yandan dikkatinizi fırsatlara yöneltirseniz bakış açınız tamamen değişir. Pek çok kişinin aşılmaz bir duvar gördüğü yerde, büyümek, öğrenme ve güçlenme şansı görebilirsiniz. Engeller artık sadece sorun olmaktan çıkıyor; yaratıcılık ve dayanıklılık davetiyelerine dönüşüyor. Her zor durum, zorluğun ötesini görmek isteyenleri bekleyen kılık değiştirmiş bir fırsat taşır.

Şikayet etmek ve olumsuzluklara odaklanmak sadece aynı enerjinin daha fazlasını çeker, sizi bir hayal kırıklığı ve durgunluk döngüsü içinde hapsolmuş tutar. Ama olumlu tarafından bakmayı seçerek çözümlere, yeni olasılıklara ve zenginleştirici deneyimlere yer açıyorsunuz.

Dikkatin bir fener gibidir: neye odaklanmaya karar verirsen onu aydınlatır. Korku ve sınırlamalara odaklanırsan büyürler. Halbuki fırsatlara odaklanırsan ne kadar çok şey fethedebileceğini şaşırırsın.

Sonuçta, başına ne geldiği değil, onunla ne yaptığın önemlidir. Dikkatini nereye koyduğun, hayatında neler yetiştirdiğini belirler.

Odamızı koyduğumuz yer bizim için çok önemli

Büyümek mi istiyorsun istiyorsunuz gelişmek mi istiyorsun istiyorsunuz ne tarafa doğru akmak istiyorsunuz işte bu konu ..!!! konu bu …!!!!

Mucizeler bizimle olsun.

Aşkla ve sevgiyle

Sizi seviyorum..!

Sizi seviyorum…!

Sizi seviyorum…..!