Efsane bir 8 enerjili  cumartesi gününden tüm gönül dostlarıma sevgiler ,

Peki 8 enerjisi bize neyi söylüyor acaba? 8 sayısının numeroloji de güzel bir enerjisi vardır. Bolluk ve bereketi temsil eder. Bu sayının yükseltici ve olumlu bir enerjisi vardır.

Sekiz enerjisi öyle bir enerjidir ki

Hangi durum içinyseniz hangi mod içindeyseniz onu akışa geçirir..

Olumluysa olumlu modu arttırır

Ama olumsuz moddaysanız olumsuz modu arttırır.

O yüzden bugünün enerjisini akış geçirmek istiyorsanız kendinizde var olana iyi bakın derim ..

 

  Bizi yükseltecek ,olumlu enerjili olan 8  enerjili  cumartesi günü evimizle  ilgili bir farkındalık olsun ister misiniz?

Öncelikle kirli dağınık  bir evde  yaşamak ve  mutlu olmak için uygun bir yer değildir , negatif enerjisi vardır ve bu ortamda yaşayan insanlar bu ortamdan olumsuz etkilenir. Özellikle bugün sekiz enerjisi sizi

Modunuzu  düşme  yoluna girer ve durgunlaştırır , yollarımıza devam etmemizi çok zorlaştırır .

 

  Böyle bir ortama  devamlı bakma strese  anksiyete, depresyon ve kafa karışıklığına neden olur, bu nedenle evinize yeni bir görünüm kazandırmak için artık ihtiyacınız olmayan şeyleri atmak  veya bağışlamak  çok önemlidir .

 

Eviniz hayatınızın bir yansımasıdır  ve bu her şeyi  ima eder: fiziksel, ruhsal, duygusal, iş, sosyal ve aile.

Her şey yerli yerinde olmalı, bu uyum icinde olmaya yardımcı olur ve enerji akışı  daha iyi olur. Yenisine yer açmak için evi temizlemeli ve bizi iyi hissettirmeyen her şeyden kurtulmalı veya yeniden şekillendirmelisiniz .

 

Bir şeyleri  biriktirmeyip , katkısı olmayan, işe  yaramayan, sevmediğiniz her şeyden kurtulmalıyız. Olumlu hiçbir şeye katkısı olmayan şeylerden kurtularak ev olumsuzluk kaybeder  ve temizlenmesi  de çok daha kolay hale gelir, önemli olan kendimizi sevdiğimiz, bize güzel anılar getiren, bizi motive eden, mümkün olduğunca boyanmış evimizin içinde tutmalıyız, çünkü renkler güzel duygular iletir. Evimiz kendimizin bir yansımasıdır , durgunsak, etrafımız hiç bir katkısı olmayan ve en önemlisini görmemizi veya zaman ayırmamızı  engelleyen pek çok şeyle çevrili olup olmadığımızı söyler, çünkü bir şeyleri aramakla, sıralamayla ya da zaman harcarsın .

 

Evimizde hoş bir ortamı korumak için düzen ve temizlik rutinini takip edin, su gibi alışkanlıklarla :

- Yatağınızı  yapın , oda kesinlikle daha düzenli görünsün;

-   Bulaşıkları her ortaya çıktığında  yıkayın, birikmesin diye;

-   Kötü kokulardan kaçınmak için çöpleri günlük olarak çıkarın ;

-  Kullandıktan sonra eşyaları yerine koyun.

-   Günlük rutin temizlik yapın .

 

8 enerjili bolluk ve bereketimizi artıracak bizi yükseltecek enerjileri verecek  olan cumartesi günü herkesin akışı tam istediği gibi olması dileklerimle…

Yüzünüzdeki tatlı  gülümsemeyle

Selam ve sevgilerimle,

Sizi Seviyorum..,

Sizi seviyorum….,

Sizi seviyorum…..,